luni, 23 mai 2011

O introducere

Ma intreb daca cineva o sa citeasca aceste randuri…oare are importanta?..faptul ca imi vars naduful aici ma face sa ma simt vie..Rolling on the floor laughing

De ce titlul Dating – ghid de supravietuire? Pentru ca traimi intr-o jungla a intalnirilor… Ca fiecare om de pe aceasta planeta am si eu o poveste.  Ea a inceput acum 6 ani cand am divortat. Nimic nou o sa-mi scrie cineva.. toata lumea divorteaza.. Adevarat. Inca un nume pe lista celor divortati, al meu. Plina de sperante am pornit la drum in cautarea unei vieti noi mai bune decat cea pe care am lasat-o in urma,atat sentimental cat si financiar.

Bun. Unde sa-mi gasesc un partener avand in vedere ca prieteni in timpul casatoriei nu mi-am facut. Am avut un sot care nu agreea prieteniile si, de ce sa nu recunosc, nici eu. Hmmm cititorule sper ca nu ai adormit?…Disappointed smile Asadar unde sa-mi gasesc un partener  avand in vedere ca timpul meu era si este limitat? Ai ghicit site-urile de socializare. Dragele de ele. Entuziasmata si, recunosc, incurajata de multe filme vazute cu acest subiect am facut cont pe un site si am asteptat cu sufletul la gura sa ma contacteze cineva. Si m-au contactat. Am inceput sa citesc mesajele si am avut un soc. Propuneri indecente de la barbati de toate varstele si mai ales de la cei casatoriti. Amuzant a fost cand am primit mesaje de la pusti de seama fiicei meleOpen-mouthed smile..

M-am gandit ca poate am gresit cu ceva… Poate nu am completat ceva corespunzator sau poza postata era prea indarzneata. Nici vorba. Totul tine de educatie. Poate o sa fiu criticata ca imi pliseste maturitatea la 43 ani dar ma intreb daca refuzi o propunere indecenta la prima intalnire inseamna ca esti imatura? Daca esti decenta esti imatura?

3 comentarii:

  1. Daca te comporti matur esti imatura ;) Si pe site-urile astea e ca si in viata reala, cu diferenta ca fata in fata nu mai sunt asa 'curajosi' cum sunt la adapostul anonimatului. Sunt tot aceleasi persoane cu care te vezi pe strada, zi de zi, doar ca aici sunt 'ei insisi' :) Si la fel ca in viata reala, se aplica zicatoarea 'multa lume, putini oameni' :)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna,
    eu sunt relocat de curand aici si incerc sa ma integrez cumva.
    daca ai timp si curiozitate, mi-ar face placere sa ne cunoastem la o cafea.
    blog-ul il voi urmari cu interes... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc "admiratorule secret"..;)

    RăspundețiȘtergere