miercuri, 25 mai 2011

Dating virtual sau real?

Dating virtual..te asezi comod in fata computerului, deschizi un site de socializare cu CHAT, unde bineinteles te-ai inscris, si incepe “vanatoarea”. Ti-ai ales “prada” si incerci sa o impresionezi. Incepi sa te descrii asa cum te vezi, sau asa cum ai dori sa fi vaut, si omiti micile defecte pe care oricum interlocutorul virtual nu ar putea sa le verifice. La fel se intampla si in cazul lui.
Descoperi ca aveti multe lucruri in comun, ca pare un tip de treaba, educat, manierat. Va intalniti in fiecare zi la aceasi ora pe site-ul de socializare unde v-ati cunoscut. Intr-o zi constati ca te-ai indragostit de partenerul tau virtual. Simti ca destinul a fost foarte darnic cu tine!
In sfarsti v-ati hotarat sa va intalniti, stabiliti un loc anume si “la atac”. Bucuroasa si putin emotionata te apropii de locul unde trebuie sa va intalniti. Acolo este el. Dar surpriza!!! Este el dar nu seamana cu cel de pe internet. Te incurajezi  spunand-ti ca pana la urma nu infatisarea conteaza ci sufletul. Dar surprizele se tin lant. Constati ca nici sufletul nu este curat.
Concluzia: din vanator ai devenit vanat!!!
Psihologii spun ca cei care isi cauta perechea pe internet au de fapt o problema! Cei mai multi dintre ei ascund in spatele ecranului un fizic de care nu sunt prea mandri, o frustrare sexuala adanca sau intentii necurate! Sunt foarte putini cei care sunt sinceri si care nu fac asta de obicei. Singura problema: e aproape imposibil sa ii distingi dintre ceilalti, pentru ca toti se dau sinceri si cu principii solide.
Statistica zice...
39% sunt casatoriti sau au o relatie stabila si sustin ca sunt liberi ca pasarea cerului...
37% mint cu nerusinare cu privire la varsta pe care o declara
24% dintre ei sunt amatori de sex cu necunoscuti sau obsedati sexual
Daca la telefon poti auzi o persoana ii poti simtii inflexiunile vocii, aceasta taie din placerea de a privi persoana. Cum tot asa, te priveaza internetul de toate acele mici detalii ce apar pe parcursul unei intalniri. Simti  emotia  glasului, te bucuri de micile complimente  pe care le primesti, admiratia pe care ti-o poarta, o imbratisare calduroasa.Open-mouthed smile
Intalnirile fata in fata nu se compara cu cele virtuale!

3 comentarii:

  1. Super blog! Keep it up Del! I'm behind you :p

    RăspundețiȘtergere
  2. stii ce ma bucura ? faptul ca a ta statistica, care, ca oricare statistica iti da un procent de 100%, are totusi si un element pe care l-ai trecut cu vederea...... orice statistica are o marja de eroare de cateva procente..........deci, fara sa vrei, ai lasat un loc poate si pentru altceva......

    RăspundețiȘtergere
  3. da.... :) nu apar in statistica oamenii normali ;)

    RăspundețiȘtergere